Välkommen till Embodied Potential, en resa med mål att väcka den slumrande potentialen som bor inom dig.

Föreställ dig att alla svar och allt det du söker redan finns inom dig. För att få potentialen att vakna handlar det mer om att bli varse vad du vill och vilka interna hinder som finns för att du ska blomma ut.

Embodied potential är strukturerat så att du kan välja de delar du känner dig kallad till eller för att ta dig igenom resan från vilja till embodiment. Ditt val!

Ser fram emot att vara din guide när du leder dig själv mot din inneboende potential!

Gratis Workbook i tre delar

Ladda ner del 1

Ladda ner del 2

Ladda ner del 3

Ett transformerande program i fyra delar designat av Emma Voigt för att låsa upp din medfödda potential så att du kan leva det liv du kom för att leva!

Tänk om det inte behöver vara så svårt?

Du har gjort allt det där som förväntades av dig – karriären, familjen, huset – ändå så när du lägger dig på kvällen kan du höra frågan “Tänk om där finns mer för mig?” viskas. Det är en svag känsla, en förnimmelse av något som du på djupet vet!

Ditt syfte är inte att definieras av andra. Du förtjänar att vara hela digll! Att få utlopp för din potential och samtidigt känna dig 100% som dig själv!

Men just nu upplever du dig instängd, i ett behov att ständigt behöva kontrollera varje detalj längs vägen. Du känner dig begränsad av alla yttre krav och förväntningar och som om det inte finns en annan väg!

Du vet att du har en betydligt större potential än det som du får utlopp för, men du vet inte hur du ska få tillgång till källan som frigör den inom dig. Du har fastnat emellan vetskapen att du har mycket mer att erbjuda och den verklighet du nu upplever varje dag.

Där finns en väg!

Gratis workbook - en guide genom programmet

Ta tillbaka makten över dig själv

Tänk om du kunde känna dig pulserande med liv! Naturlig och flödande i din kropp – hel igen!

Yoga och meditation – öppnar passagen för den känslan i dig! Med den kanalen öppen är upplevelsen av potential fylld av möjligheter och expansion.

Med känslan av kraften som kommer inifrån finns utrymme för spontanitet, kraftfullt engagemang och samtidigt utrymme för återhämtning när du behöver det! Den sanna glädjen och inspiration du utstrålar är så genuin att den glädjer alla som kommer i kontakt med dig!

Yoga och meditation kan vara vägen för dig att lämna en grå och utmattande vardag bakom dig. En väg från känslan att jaga efter, alltid försöka vara duktig till att känslan av att få leva ett flödande liv, färgat av lust och inspiration! Hur låter det?

Låt vad du vill spegla essensen av dig

Tänk om du kunde leda dig själv på ett sätt som utgår från den djupaste, sannaste essensen av dig? Att bli klar över vad du vill är det första steget på din resa!

Det behöver inte vara en mödosam process, utan låt det istället vara en resa som tänder gnistan inifrån! En gnista som blir din ledstjärna och som successivt lyser upp vägen för nästa och nästa steg!

En stark och klar vilja bär nyckeln till att låsa upp mer tid då du med lätthet prioriterar i vardagen. Du leder dig själv med känslan av att puzzelbitarna faller på plats, snarare än att du forcerar bitarna på plats.

Det är dags för ett nytt paradigm av metoder! Ett flödande och integrerat sätt att utvecklas istället för rigida tre-stegs-modeller eller schema som är satta för att passa andras tider. Ett integrerat lärande där kropp och själ får röra sig och suga upp visdomen likt näring. Det här är effektivt lärande designat för att hela du ska få plats!

Står inte i vägen för dig själv

Du bär på en oerhörd kraft inom dig, och dina tankar om dig själv och din potential är avgörande för framgången. Du har mycket större kontroll över dina tankar än du tror! Och vad du tänker har makten över hur det blir!

Din potential låses upp med mjuka varma tankar om dig själv. Omfamna tankar med positiv förväntan och hur lätt det få vara, låt dem få dig att mjukna.

Ju mer du mjuknar i tanken mot dig själv, mot andra, desto mer får ditt liv en karaktär av lätthet.

Du förtjänar att må bra och att strössla kärleksfulla tankar över dig själv! Även de dagar när du inte känner det! Med stillhet tar vi oss dit mycket snabbare än genom att kämpa hårdare!

Feel all of the feels

Låt känslan bli din ledstjärna! Ta tillvara på känslans energi till din inneboende potential.

Ge dig själv friheten att uppleva alla typer av känslor, oavsett dess karaktär. Tillåt dig själv att utforska känslans irrationalitet och hantera den. Genom att använda rätt verktyg behöver du aldrig oroa dig över att fastna i en negativ känsla. Istället kan du röra dig uppåt på känslospektrumet där din fulla potential ligger!

Du är exakt som du ska vara. Luta dig tillbaka och ta nästa steg framåt. Genom att göra detta kommer du aldrig fastna eller känna dig mindre än vad du är, istället kommer du expanderas med känslan som din kraftkälla!

Vad du vill är ingen slump

Det du vill och längtar efter är viktigt och det finns där tillgängligt för dig. Ju mer du lutar dig in med en känsla av lätthet desto snabbare går det. Det finns inget att forcera, inget att jaga.

Embodiment är förkroppsligandet av den versionen av dig som har tagit dig bortom. Ju oftare du kliver in i känslan av den förkroppsligade versionen av dig desto snabbare kommer du till den plats där allt flyter lätt, där du känner dig säker och litar på dig själv.

You’ve got this!

Önskar du inspiration i ditt ledarskap?

Starta arbetsveckan med en videohälsning från mig så att du kan gå stärkt in i ditt ledarskap!

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.

Varukorg